Πληροφορίες για την Ιστοσελίδα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα Joomla και Κ2.

 

Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη του ιστότοπου και η ψηφιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού ξεκίνησε το 2008 με τη συνεργασία των Δ/νσεων Λειτουργικών Υποδομών και Νέων Τεχνολογιών και Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης από τους εκπαιδευτικούς Σωτήρη Μεϊντάνη, Γιώργο Καλέμη, Μπάμπη Γιαννακό, Σοφία Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Τσιρίδη.

 

Το 2013, ο ιστότοπος επανασχεδιάστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Δικτύου και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Λειτουργικών Υποδομών και Νέων Τεχνολογιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στον επανασχεδιασμό του διαδικτυακού τόπου της εκπαιδευτικής τηλεόρασης εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: Γεράρδης Ιωάννης και Έφη Γρουσουζάκου. Στην μεταφορά σε νέο webserver και θωράκιση του, εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: Δημήτρης Ρούσσης, Ευάγγελος Αποστολούδης και Ιωάννης Σουπιώνης.

 

Το 2016, ο ιστότοπος επανασχεδιάστηκε και αναβαθμίστηκε από το Τμήμα Ενημέρωσης του Πολίτη της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Στον επανασχεδιασμό εργάστηκαν οι υπάλληλοι: Βαϊτση Τάνια, Ανδρικοπούλου Αθηνά, Θεοδωρίδης Κώστας, Ψώνης Χρήστος.

 

Το 2017 ο ιστότοπος τροποποιήθηκε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών, Αρχείων και Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης. Στις τροποποιήσεις εργάστηκαν οι Παπαπαναγιώτου Γεράσιμος και Βαΐτση Τάνια.

 

Αν κατά την περιήγηση σας εντοπίσετε σφάλματα ή δυσλειτουργίες, παρακαλούμε να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.